torstai 26. helmikuuta 2015

Vasta-aallokkoa

Tänään sain ilmoituksen, että akvaarioni onkin vielä Saksassa. Odotin sitä alkuperäisen lupauksen mukaan saapuvaksi huomenna, tai viimeistään maanantaina.
Mustana olisin kuulemma saanut huomiseksi, mutta koska olen päättänyt että haluan valkoisen Juwelin, niin tämä päätös myös pitää.

Nyt luvattiin akvaario saapuvaksi Suomeen viikolla 11. eli kahden viikon kuluttua. Näin ollen se olisi minulla saman viikon perjantaina, tai seuraavana maanantaina, eli 16. maaliskuuta.
Pitkä aika odottaa jo muut tarvikkeet ostaneena.. toivon todellakin että se saapuu nyt luvattuna aikana, koska muuten uskon haluavani purkaa koko kaupan.

Jännää nykypäivinä, että valmistajat eivät toimita lähetyksiä maahantuojille luvatusti. Jopa siis Saksassa hommat kus**.

No, Akvaariokeskus lupasi pari kalaa hyvityksenä akvaarion viivästyksen vuoksi, ehkä se joku päivä lohduttaa. Mutta mitä lähemmäs kevättä akvaarion saapuminen menee, sen vähemmän minua enää kiinnostaa sitä edes saada, koska omakotitalossa asuvana en paljon aikaa kevät- ja kesäaikaan sisällä kuluta.

Eli ans kattoo ny..

Mitäs tässä muuta; kävin toissapäivänä eräässä paikallisessa akvaarioliikkeessä ja siellä oli ihan ok meininki. Ehkä vähän LEVÄperäistä touhua, mutta ensikokemuksen perusteella pisteet 3/5, eli ihan siedettävä kokemus. Edellinen paikallinen akvaarioliike saa minulta pisteet 1/5, se olikin aikamoinen kokemus. Halusivat ennemmin viikonlopun viettoon, kuin minusta hyvää aktiivista asiakasta.

Facebookissa ja keskustelupalstoilla olen opiskellut ja aloittanut pari keskusteluakin. Ihan ok tulee neuvoja, mutta vähän tuntuu olevan Malawistienkin kanssa sama kuin ihmisten kanssa muutenkin nykyään, eli "kaikessa ollaan niin asiantuntijoita". Tällöin aloittelija usein saadaan ihan sekaisin. Ristiriitaisia neuvoja, erilaisia sanoja ja alan sanastoa vain sanoina heiteltynä jne.
Toivottavasti joku aloittelija saa tulevaisuudessa ainakin tästä blogista suht selviä neuvoja ja kokemusteni kautta selkeää infoa harrastukseensa!

Kuvia olisi kiva jakaa, mutta eipä tässä vieläkään ole oikein mitään kuvattavaa.. Toki voisin postata kuvan akvaariosta jonka olen maksanut ja jota nyt odotan saapuvaksi ensi kuussa. Vaikka olenkin tehnyt periaatepäätöksen, että 90% täällä postaamistani kuvista on itse ottamiani, niin käytetään nyt tuo 10% optio ja katsotaan tähän joku sopiva kuva interwebin ihmeellisestä maailmasta.
Eli tällaista odottelen, saanenko koskaan; sitä odotellessa..


HUOM! Mainoskuva, ei minun akvaarioni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti